Унікальний проєкт «Amazing Ternopil» від кафедри українознавства та філософії

Унікальний проєкт «Amazing Ternopil» від кафедри українознавства та філософії

10 червня 2021 року в рамках курсу «Історія та культура України» відбулась зустріч українських та іноземних студентів першого року навчання в рамках проєкту «Amazing Ternopil», організованим доценткою кафедри українознавства та філософії, кандидаткою історичних наук Галина Щигельська (Halyna Shchyhelska).
Зустріч буда присвячена ознайомленню наших закордонних гостів із культурними особливостями Тернопільщини та України загалом.
Так, студент першого курсу, групи ПМ-11 ? Влад Каліщук розпочав зустріч із доповіддю «Ternopil sightseeing», в якій розповів про основні історичні пам’ятки Тернополя.
? Вікторія Чачка, студентка групи БП-11 поділилась із аудиторією «Amazing things about Ternopil», дивовижними фактами про Тернопіль, а ? Ольга Дарчич, студентка групи БР-11 розповіла про «Major Events in Ternopil», основні події культурного життя Тернопілля.
? Тернопільське мистецтво, «Ternopil arts» стало темою презентації Володимира Провального, студента групи БМ-11. Про особливості української вишиванки як сучасного тренду розповідали студенти ?Микола Маряш (ПП-11), Олександр Голойда (ПФ-11) та Черкашин Інна (ПФ-11) «Embroidered shirt as a word trend of 21st century».
? Бартків Назар та Сиваник Роман із групи БМ-11 підготували презентацію про українські рекорди Гіннеса «Ukrainian Guinness Records».
? Іноземні студенти, в свою чергу, ділились із аудиторією враженнями від перебування в Україні. Частина з їхніх доповідей була присвячена культурному шоку, як періоду непростої адаптації у новому середовищі. Про свої емоції та думки говорили ? Віктор Абаше (Victor Abache, IMB-13) та ?Еманюель Узубуаку (Uzubuaku Emmanuel, IMB-13) «Culture shock in Ukraine». Натомість, ? Окоронкво Інносент (Okoronkwo Innocent, IMP-13) та ?Окуесо Мозес (Okueso Moses, ICI-13) розповідали про дивовижну Нігерію «Amazing things about Nigeria», свою батьківщину.
Кафедра українознавства та філософії вдячна Галині Щигельській за цю чудову подію, яка дозволила не лише обмінятись важливою інформацією, але й познайомити студентів із різних країн, об’єднати їх у дружній та веселій атмосфері, яка закінчилась танцями та флешмобом.
Чекаємо на наші наступні зустрічі!Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)
Коментарі закрито.