Екскурсія у Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Екскурсія у Тернопільський обласний краєзнавчий музей

Відвідування музеїв – це завжди цікаво, корисно та пізнавально, а особливо це стосується краєзнавчих музеїв. Так, нещодавно студенти І курсу Факультет прикладних інформаційних технологій та електроінженерії ТНТУ разом з доценткою кафедри інформаційної діяльності та соціальних наук Оксаною Потіхою відвідали Тернопільський обласний краєзнавчий музей та залишилися приємно вражені.

💡Музей займає площу у більше ніж 1000 квадратних метрів, а у його фондах зберігається понад 256 тис. експонатів. Він містить багату експозицію, яка відтворює історію регіону з найдавніших часів до сьогодення, його етнографію та природу. Особливо цікавими для студентів стали збірки українського народного одягу з різних регіонів Тернопілля, колекції предметів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, нумізматики, філателії, документів і світлин, речей повсякденного вжитку.

👥Окрім того, в музеї була проведена цікава навчально-пізнавальна екскурсія, під час якої студенти дізналися багато нового про історію краю та його культуру, мали змогу споглядати різні зразки мистецтва, зібрані в музеї, та отримати детальнішу інформацію про видатних особистостей Тернопільщини.

Студенти відзначили, що відвідування музею було корисним та пізнавальним досвідом. Вони дізналися багато нового про свій регіон та змогли оцінити його культурну спадщину.

🤝Відвідування Тернопільського обласного краєзнавчого музею стало корисним практичним доповненням до теоретичного матеріалу та дозволило студентам поглибити свої знання про історію та культуру краю.

Коментарі закрито.