Договір про співпрацю між ТНТУ та Управлінням Державної міграційної служби України в Тернопільській області

Договір про співпрацю між ТНТУ та Управлінням Державної міграційної служби України в Тернопільській області

4 липня 2023 року, ректор Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Микола МИТНИК та начальник Управління Державної міграційної служби України в Тернопільській області (Міграційна служба Тернопільської області) Ярослав ДАВИБІДА підписали договір про співпрацю.

👏Вітаємо із початком взаємовигідної кооперації між провідним Університетом області та органом влади, що цілеспрямовано та послідовно здійснює інформаційну політику на території нашої області.

🎓Вже понад два роки в Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на базі кафедри інформаційної діяльності та соціальних наук активно розвивається нова ОПП «Інформаційна справа та соціальні комунікації» (спеціальність 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»). Співпраця з Управлінням Державної міграційної служби України в Тернопільській області забезпечить поетапну та якісну підготовку бакалаврів спеціальності, зважаючи на те, що даний орган державної влади наполегливо застосовує електронні сервіси для надання якісних послуг не лише громадянам України, але й іноземцям.

💻Подальша співпраця має неабияку перспективу для здобувачів вищої освіти за ОПП «Інформаційна справа та соціальні комунікації», оскільки робота з електронним документообігом та інформаційними ресурсами є пріоритетом для спеціальності, спрямованої на забезпечення майбутнього інформаційної безпеки нашої держави.

Коментарі закрито.